Despre

Piețe financiare în Republica Moldova.

Drepturi și restricții

Orice drepturi asupra site-ului şi articolelor plasate aparţin autorului indicat în articol. Materialele de pe acest site pot fi utilizate de către terţi doar în următoarele condiţii:

  • se va face cu referinţă expresă la pagina web (http://financiar.md/) şi la autorul articolului;
  • referinţele la articolele din blog şi preluarea secvenţelor se va face în aşa mod încît să redea corect gîndurile şi afirmaţiile din articol;
  • publicarea integrală sau parţială în ziare, reviste, resurse media etc. a textelor de pe acest site poate fi efectuată doar cu acordul preventiv al autorului;
  • utilizarea în lucrări, manuale, monografii, culegeri, rapoarte, studii etc. se va face cu respectarea dreptului de autor.

Declinare de răspundere

Articolele plasate reflectă atitudinea autorului faţă de un anumit subiect, avîndu-se în vedere circumstanţele de moment şi informaţiile disponibile. La apariţia unor noi circumstanţe şi informaţii, ne rezervăm dreptul să modificăm textele fără avizare sau informare.

Materialele de pe site nu implică nici un fel de drepturi ale persoanelor terțe și nici un fel de obligații ale noastre. Ne declinăm orice răpsundere în legătură cu materialele de pe acest site, inclusiv comentariile și orice alte materiale plasate de vizitatorii site-ului. Vizitarea acestui site, examinarea și transcrierea textelor de pe acest site, precum și orice alt mod de utilizare a materialelor de pe acest site nu ne implică juridic în niciun fel. Vizitatorii acestui site folosesc și fac referință la studiile, evaluările, textele, recomandările, comentariile și orice alte materialele de pe acest site pe propriul risc și pe propria răspundere.

Materialele plasate pe FINANCIAR•MD  reprezintă exclusiv opinia autorilor și nu reflectă în mod obligatoriu opiniile entităților afiliate autorilor.

Comentarii

La plasarea comentariilor, utilizatorii sunt rugaţi să manifeste o atitudine de respect faţă de ceilalţi utilizatori şi să folosească un limbaj potrivit.

Contacte

Pentru a ne contacta completați formularul:

Nume:

Email:

Mesaj:

captcha